Mail ons

Software Tester


Door: Dene Mastwijk | 17 februari 2020

Wij zijn op zoek naar een software tester die ons kan helpen met het ontwikkelen van apps en software voor onze klanten. Software en apps die daadwerkelijk het verschil maken voor miljoenen werknemers en leidinggevenden in Nederland. Wij zoeken dus niet zomaar iemand. Maar een tester die net dat stapje verder gaat. Die gelooft in kwaliteit, veiligheid en de kracht van eenvoud. Die ervoor zorgt dat onze software blijft verbazen. Ben jij diegene die wij zoeken?

 

Als software tester zorg je ervoor dat onze software voldoet aan hoge kwaliteits- en veiligheidseisen. Wij werken immers met privacygevoelige informatie. Je schrijft testscripts voor handmatige en geautomatiseerde test en voert deze ook uit. Je bent in staat je collega’s mee te nemen in het belang van kwaliteit, veiligheid, eenvoud en gebruiksvriendelijkheid. Je bent een onmisbare schakel in het totale ontwikkelproces van design sprint tot in-productie-name. 

 

Wie zoeken wij?

Werk jij nu in een vergelijkbare functie en heb je ervaring met automatisch testen? Je bent in het bezit van een ISTQB of TMap Next certificaat? En heb je kennis van tools als TestComplete, Selenium WebDriver en SOAPUI?  

Discussies met collega’s ga je niet uit de weg terwijl je tegelijkertijd open staat voor ideeën van anderen. Je kan natuurlijk niet altijd gelijk hebben. Je bent Agile Minded, sterk in het analyseren van risico’s en herkent kansen en verbeterpunten in het ontwikkelen, testen, lanceren en gebruik van onze producten. Herken jij je in het bovenstaande profiel? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Over ons

Visma Verzuim is een Visma-bedrijf en helpt meer dan 2,4 miljoen werknemers veilig, gezond en duurzaam inzetbaar te blijven. Dat doen wij door samen met onze klanten de meest flexibele, complete en gebruiksvriendelijke online-software en apps te ontwikkelen voor verzuimbegeleiding, verzuimpreventie en het inzetbaar houden van werknemers. Daarbij geloven wij sterk in de kracht van eenvoud, connectiviteit en data. Wij groeien sterk en zijn met meer dan 260.000 actieve gebruikers marktleider in Nederland. Vele grote en minder grote Nederlandse bedrijven gebruiken onze software en daar zijn we trots op.

 

Wij bieden

Wij bieden een geweldige uitdaging in een groeiende organisatie die haar klanten en gebruikers continue nieuwe, slimme en gebruiksvriendelijke software en apps wil bieden. Je krijg de gelegenheid om het verschil te maken voor heel veel mensen in Nederland.

  • Een aantrekkelijk salaris en goede secundaire voorwaarden;
  • Je krijgt alle ruimte om bij te blijven met de nieuwste trends en technieken in jouw vakgebied. En nog belangrijker: je mag ze ook toepassen;
  • Een informele bedrijfscultuur waarin je alle mogelijkheden hebt je ideeën te realiseren en jezelf verder te ontwikkelen;
  • Samenwerken in een internationale omgeving met enthousiaste en slimme collega’s.
  • Flexibele werktijden

Interesse?

Solliciteer direct, door middel van een motivatiebrief en CV, via hr.verzuimsignaal@visma.com en we nemen graag contact met jou op. Staat de gewenste vacature er niet tussen, maar zou jij wel graag bij Visma Verzuim aan de slag willen? Stuur dan jouw CV per e-mail naar hr.verzuimsignaal@visma.com en wie weet wat we voor jou kunnen betekenen.

 

Dit kan ook interessant voor u zijn