Mail ons

Visma Verzuim voor volmachten

Om je schadelast te beheersen


Als volmachtkantoor en verzekeraar wil je uiteraard de schadelast zo goed mogelijk beheersen. In het geval van verzuim gaat het niet alleen om de verzuimkosten zelf maar ook de kosten voor interventies en administratie kunnen snel hoog oplopen. Je wilt die kosten beheersen zonder het belang van de klant uit het oog te verliezen. Daarom is het belangrijk dat het communiceren met de verschillende partijen en het bewaken van het proces zo goed mogelijk verloopt.

 

Visma Verzuim geeft je als volmacht en verzekeraar het comfort van procesoptimalisatie. Werkgevers kunnen eenvoudig het verzuim van hun werknemers registreren en de doormelding gaat automatische naar de arbodienst, de re-integratie specialist en naar je eigen backoffice. Gewoon, heel eenvoudig en snel! Hierdoor bespaar je veel tijd en kosten en kun je zoveel mogelijk tijd besteden aan de relatie met je klanten.

 

Door de uitgebreide rapportagemogelijkheden heb je met een druk op de knop inzicht in de schadelast, kun je eenvoudig trends herkennen en weet je op welke onderdelen je moet bijsturen om de schadelast verder terug te brengen.

Neem contact met mij op