Mail ons

Visma Verzuim

De oplossing voor alle partijen in de verzuimketen


Wat kan Visma Verzuim voor jou betekenen?Voor werkgevers

Als werkgever wil je natuurlijk grip hebben op het verzuim binnen jouw organisatie. Je wil niet alleen inzicht in het verzuimpercentage van de afgelopen periode maar ook vooral inzicht in trends zodat je een inschatting kunt maken wat je de komende periode kunt verwachten.

Lees meer

Voor arbodiensten

Als arbodienst is het ondersteunen van werkgevers bij het managen van verzuim één van je belangrijkste doelen. Samen met een team van verzuimspecialisten zoals de casemanager, de arbeidsdeskundige en de bedrijfsarts vorm je een belangrijke schakel tussen de werkgever en de werknemer.

Lees meer

Voor bedrijfsartsen

Als bedrijfsarts word je ingeschakeld bij verzuimbegeleiding en re-integratie van werknemers. Je primaire doel is uiteraard om ervoor te zorgen dat de werknemer zo goed mogelijk wordt begeleid en langdurig verzuim, waar mogelijk, wordt voorkomen

Lees meer

Voor volmachten

Als volmachtkantoor en verzekeraar wil je uiteraard de schadelast zo goed mogelijk beheersen. In het geval van verzuim gaat het niet alleen om de verzuimkosten zelf maar ook de kosten voor interventies en administratie kunnen snel hoog oplopen.

Lees meer