Mail ons

Afstudeerstage R&D – Hengelo


Door: Dene Mastwijk | 17 februari 2020

Op zoek naar een gave en dynamische plek voor je afstudeerstage? Bij Visma Verzuim krijg je alle ruimte om je te ontwikkelen en het beste van jezelf te laten zien. Daarnaast maak je ook nog eens volop kans op een vaste baan. Hier onder lees je wie wij zijn en hoe we samen kunnen gaan werken.

 

Wie zijn wij?

Visma Verzuim is een Visma-bedrijf en helpt meer dan 2,4 miljoen werknemers veilig, gezond en duurzaam inzetbaar te blijven. Dat doen
wij door samen met onze klanten de meest flexibele, complete en gebruiksvriendelijke online-software en apps te ontwikkelen voor verzuimbegeleiding, verzuimpreventie en het inzetbaar houden van werknemers. Daarbij geloven wij sterk in de kracht van eenvoud, connectiviteit en data. Wij groeien sterk en zijn met meer dan 260.000 actieve gebruikers
marktleider in Nederland. Vele grote en minder grote Nederlandse bedrijven gebruiken onze software en daar zijn we trots op.

 

Hoe jij ons kan helpen met jouw afstudeeropdracht?

Samen met gebruikers ontwikkelen wij nieuwe features en we blijven innoveren. Voor ons is het continu de uitdaging om de complexiteit van verzuimbegeleiding te vertalen naar software die door gebruikers als eenvoudig en intuïtief wordt ervaren. En daar kunnen we jouw hulp en kennis heel goed bij gebruiken! Als stagiair werk je samen met ervaren specialisten in een informele sfeer en een Agile-omgeving. Binnen Visma Verzuim houden we ons niet alleen bezig met het begeleiden van verzuim maar juist ook met duurzame inzetbaarheid en het voorspellen van mogelijk verzuim op basis van data. Onderwerpen genoeg dus waar je uit kunt kiezen en mee aan de slag kunt.

 

Wie zoeken wij?

Studeer jij op het HBO of WO in de richting van informatica en heb jij een passie voor softwareontwikkeling en van onderzoeken en experimenteren? Ben jij een echte teamplayer en heb jij een proactieve houding? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Wat bieden wij?

Je gaat deel uitmaken van een team van jonge, enthousiaste, hoogopgeleide professionals dat met plezier werkt aan state-of-the art software en apps voor werknemers, werkgevers, arbodiensten, bedrijfsartsen, paramedici en
verzekeringsvolmachten. Je krijgt alle ruimte om bij te blijven met de nieuwste trends en technieken in jouw vakgebied. En nog belangrijker: je mag ze tijdens je stage / afstuderen ook toepassen. Je ontvangt persoonlijke begeleiding en je werkt aan producten die door vele bedrijven en gebruikers iedere dag worden gebruikt. De locatie is Hengelo.

 

Als afstudeerder ontvang je een stagevergoeding van € 650,- bruto per maand. Plus een bonus die kan oplopen tot maximaal €1.000,- afhankelijk van het eindcijfer voor je afstuderen. Tevens zijn we continu op zoek naar nieuwe collega’s en is er de mogelijkheid om na je stage bij ons aan de slag te gaan.

 

Interesse?

Solliciteer direct via hr.verzuimsignaal@visma.com en we nemen graag contact op om een passende opdracht voor je te vinden. Misschien staat jouw wens er niet tussen maar zie je toch kansen. Ook dan staan we open voor je creatieve ideeën!

Dit kan ook interessant voor u zijn